Advies- en bemiddelingsovereenkomst particulieren
Noordstad Verzekeringen heeft er bewust voor gekozen om alle verzekeringen provisievrij te maken. Uw verzekeringen worden daarom goedkoper. In het nieuwe systeem betaalt u ons voor het werk dat we voor u doen. In principe werken we op uurbasis. Om uw kosten gelijk te verspreiden kunt u ook kiezen uit verschillende advies- en bemiddelingsovereenkomsten. Deze overeenkomsten gelden voor al uw verzekeringen, ongeacht waar die zijn afgesloten. Voor een vast maandelijks bedrag krijgt u een aantal financiële diensten. Zodat u precies weet waar u aan toe bent.
 
Persoonlijke service die bij u past
U neemt onze financiële diensten af via een advies- en bemiddelingsovereenkomst. U betaalt een maandelijks bedrag waarvoor u een aantal financiële diensten krijgt. Met een overeenkomst bent u verzekerd van onafhankelijk advies voor uw financiële situatie tegen een vaste prijs. Deze overeenkomsten gelden voor al uw verzekeringen ongeacht waar deze zijn afgesloten.
 
Particulieren bieden we vier advies- en bemiddelingsovereenkomsten voor onze financiële dienstverlening, variërend van basisdiensten tot volledige ondersteuning:
 
klik hier voor een overzicht van onze advies- en bemiddelingsovereenkomsten
 
Flexibel
Bij het afsluiten loopt uw advies- en bemiddelingsovereenkomst 1 jaar. Na 1 jaar is de overeenkomst per dag opzegbaar met 1 maand opzegtermijn. Op ieder gewenst moment kunt u het aanpassen naar een andere overeenkomst. Alle diensten zijn ook op uurbasis af te nemen, zodat u bijvoorbeeld voor een eenmalige belastingservice geen uitgebreide overeenkomst hoeft te nemen.
 
Uw situatie
Welke advies- en bemiddelingsovereenkomst het beste bij u past is afhankelijk van uw persoonlijke situatie en wensen. Wij helpen u graag bij de keuze. Neem contact met ons op voor een nadere kennismaking.
 
Wilt u meer weten?
Kijk bij onze veelgestelde vragen voor meer informatie.