Zuivere koffie

Noordstad Verzekeringen adviseert u over de verzekeringen die het beste bij uw situatie passen. Daarvoor kijken we naar uw huidige situatie en uw wensen voor nu en in de toekomst. We zijn goed thuis in de financiële markt en kennen de specifieke verschillen tussen verzekeraars en hun financiële producten. Zo krijgt u bij ons een persoonlijk en onafhankelijk advies.
 
Persoonlijk en helder
Uw verhaal is ons uitgangspunt bij onze dienstverlening. Persoonlijk contact vinden we belangrijk. U bent bij ons geen nummer maar een persoon met een verhaal. We leren u graag kennen, omdat ieder verhaal zich weer vertaalt naar specifieke financiële producten. Als klant bij Noordstad Verzekeringen hebt u dan ook een vast aanspreekpunt.

U mag van ons heldere taal verwachten. We geven u duidelijkheid in de verschillende voorwaarden en regels van financiële producten. En we informeren u volledig en op tijd. Zodat u precies weet waar u aan toe bent.

 

 

Uw schade snel geregeld
We bieden ook verzekeringen van Noordstad Assuradeuren via een volmacht. Noordstad Assuradeuren brengt zelf de polis uit. In geval van schade kunnen we snel optreden doordat we de schade zelf afhandelen. Zo kunnen wij uw belangen snel en efficiënt behartigen. Dit betekent in de meeste gevallen dat we direct kunnen uitkeren. Een fijne gedachte: wanneer u uw verzekering nodig heeft, is het ook snel geregeld.
 
Verzekerd van advies
U neemt onze financiële diensten af via een overeenkomst. U betaalt een maandelijks bedrag waarvoor u een aantal financiële diensten krijgt. Er zijn vier overeenkomsten variërend in maandbedrag en diensten. Met een overeenkomst bent u verzekerd van onafhankelijk advies en persoonlijke ondersteuning tegen een vaste prijs.
 
Dit is hoe we werken en wat u van ons mag verwachten. Wilt u meer weten? Onze adviseurs maken graag kennis met u. Bel onze receptionisten op 0223-670700 voor een afspraak of vul ons contactformulier in en dan nemen wij graag contact met u op.