Bedrijfsfilosofie Noordstad Verzekeringen
Wat vindt u belangrijk in het leven? Hoe wilt u leven? Dit zijn vragen waar niet iedereen een klip en klaar antwoord op heeft. Maar ze bepalen wel uw financiële keuzes. Hoeveel risico wilt u lopen? Hoe betaalt u later voor de studies van uw kinderen? Wilt u nog een wereldreis maken?

Wat is uw verhaal?
Iedereen heeft zijn of haar eigen (droom)wensen op korte of lange termijn. Als verzekeringskantoor leren we graag onze klanten kennen, omdat iedere situatie zich weer vertaalt naar specifieke financiële producten. Noordstad Verzekeringen geeft u persoonlijk advies dat aansluit op uw verhaal.
 
 Een goed gevoel
Onze adviseur luistert naar uw persoonlijk verhaal. Om u vervolgens een financieel advies te geven dat past bij uw situatie, waar u nu staat in het leven en waar u heen wilt. Wij doen namelijk graag zaken met een wederzijds goed gevoel.
   
Wie zijn wij?
Noordstad Verzekeringen adviseert consumenten en bedrijven in de Noordkop over verzekeringen en financiële producten. We geven u onafhankelijk advies, in heldere taal met een persoonlijke insteek. Wij vinden transparante dienstverlening belangrijk. Daarom mag u van ons een duidelijk verhaal verwachten.
 

 
 
 
Weten waar u aan toe bent
We geven u graag helderheid in uw financiële situatie. Als bedrijf hebben we er bewust voor gekozen om alle provisies op verzekeringen af te schaffen. U betaalt een vast maandelijks bedrag voor een abonnement op de financiële diensten die bij u passen. Zo weet u bij Noordstad Verzekeringen precies waar u aan toe bent.
 
Wilt u verder met ons kennismaken? Belt u dan met onze receptionisten op 0223-670700 voor een afspraak. Of vul ons contactformulier in en dan nemen wij graag contact met u op.